Biznes w domu

anya

Re: Biznes w domu

Post autor: anya »

A ja teraz jestem zainteresowana usługami wytnij/com/uslugi-frezowania-docinanie-plyt-kompozytowych-mdf-dibondu-sklejki-na-wymiar-ciecie-sklejki-laserem - ponieważ chciałabym zlecić i wykonanie reklamy do mojej firmy, a także chce im zlecić wykonanie tabliczek informacyjnych. A z tego co wiem, to w takich aspektach można na nich polegać.

księżna

Post autor: księżna »

A co z artykułami biurowymi? Czy wiecie, gdzie najlepiej się w nie zaopatrzyć? Widziałam bardzo duży ich wybór w ofercie sklepu online Biurwa: m.biurwa/pl/category/313834 . Myślę, że warto wziąć je pod uwagę.

seena

Post autor: seena »

Biznes wymaga ciągłych zmian i uczenia się, co jak działa i dlaczego. Stąd należy się skupić na czymś takim jak audyt due diligence , bo to może być nową drogą dla nas. Dodam, że nie musicie sobie jednocześnie sami wszystkiego rozwijać. Będzie to pomoc w Cridotece, to może dać Wam coś więcej.

Awatar użytkownika
malojlo

Post autor: malojlo »

Witam, tak jak w temacie... Chciałbym niedługo skorzystać z obsługi prawnej dla firm, ale nie wiem na jaką kancelarię powinienem się zdecydować. Oczywiście szukam kogoś sprawdzonego i profesjonalnego. Sporo dobrego w sieci czytałem o tej kancelarii https://kancelariafortis.pl/. Co o niej myślicie? Może ktoś z was korzystał już z ich usług? Muszę przyznać, że ich oferta jest bardzo zachęcająca. Bardzo zależy mi na profesjonalnym doradztwie prawnym. Dajcie znać co o tym myślicie, czekam na wasze odpowiedzi.
Jeśli myślisz, że jesteś zbyt mały, aby mieć wpływ na świat, spróbuj zasnąć w jednym pokoju z komarem.

klops

Post autor: klops »

W niektórych firmach potrzebne są też specjalistyczne akcesoria i usługi. Rzuć okiem na takie usługi jak ostrzenie noży: https://mix-graf.pl/serwis.html . Taki kontakt może Ci się przydać.

ODPOWIEDZ